Supportersclub Rode Duivels

rode duivels

IPA Mechelen heeft ook een officiële supportersclub van onze Rode Duivels. Wij gaan samen naar de thuiswedstrijden kijken en organiseren ook jaarlijks een reis naar een buitenlandse wedstrijd.

 

Indien u wil lid worden, lees dan eerst onderstaand reglement.

 

Wie kan er lid worden?
1) IPA-leden en hun gezin
2) Mensen die geen lid zijn van IPA kunnen enkel nog lid worden als ze voorgedragen worden door een IPA-lid en na aanvaarding door het bestuur. De IPA-lid wordt dan verantwoordelijk voor deze persoon. Zij dienen wel sympatisant IPA-lid te worden.

 

Wat zijn de lidgelden?

De nieuwe campagne, EK2020, begint op 1 december 2017. Lidgeld tem 23/01/2018 is 35 euro. Na deze datum is het 40 euro. Kinderen tem 12 jaar betalen maar 20 euro.

 

Aantal kaarten?
Je kan maar één kaart per lid bestellen. Deze maatregel komt niet van IPA Mechelen, maar van de Federatie zelf.

 

Garantie op kaarten?
IPA Mechelen kan geen garantie geven op het bekomen van een kaart. Het aantal supporters voor de Rode Duivels blijft maar groeien en het stadion blijft even groot. Tot nu toe hebben wij altijd alle kaarten gekregen die we hebben besteld. Wij hopen ook dat dit zo blijft.


Om problemen in de toekomst te vermijden, zal vanaf de volgende wedstrijd het systeem van 'eerst bestellen is eerst een kaart' ingevoerd worden. Dus snel zijn is de boodschap. Maar hopelijk zullen we niemand moeten teleurstellen.
Je kan ook een kaart in een hogere prijscategorie vragen. Doorgeven bij de bestelling.

Alle bestellingen verlopen via www.fanmanagement.be.

 

Meer info kan bekomen worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..